Ring os op
Send besked

Turistbus i Midtjylland og Nordjylland

Hos Terndrup Taxa & Turistbusser A/S har vi mange års erfaring med turistbus og turistkørsel i Danmark og hele Europa. Vi er det oplagte valg for jer, som ikke blot vil transporteres fra A til B, men ønsker en behagelig tur, hvor busserne, servicen og chaufførerne er i fra øverste hylde. Hos Terndrup Taxa & Turistkørsel arbejder vi altid for at give jer den bedste tur, da I, i mange tilfælde, skal tilbringe mange timer i bussen. Vi mener, at den gode ferie eller forlængede weekend starter med en behagelig bustur, hvilket vi gerne vil bidrage til. Vi kører primært i Midtjylland og Nordjylland, men kører gerne rundt i resten af landet. 

Tag derfor kontakt til os hurtigst muligt, og få styr på transporten til jeres næste tur, hvad end den skal foregå i Danmark eller udenlands.

Leje af turistbus

Hos Terndrup Taxa & Turistbusser har vi en stor busflåde, som gør det muligt at fragte selv de største selskaber eller turistgrupper. I vores busflåde har I muligheden for at vælge mellem flere forskellige turistbusser. Alle vores busser er dog yderst komfortable med sikkerheden i højsædet. I skal derfor kun huske jeres personlige sager, bagage og det gode humør, så sørger vi for resten. Skal det være ekstra luksus at tage afsted, er der mulighed for at leje en VIP-bus.

Vores busflåde omfatter 13 moderne turistbusser med plads fra 32 til 83 personer.

Turistkørsel i hele Europa

Vi har i en årrække kørt med ferieglade turister til en række destinationer rundt om i Danmark og Europa. Det omhandler både skiture til Østrig, storbyferier i europæiske lande samt ture til den tyske grænse for at handle ind. Ligegyldigt hvad jeres turplaner måtte være, så står vores dygtige og servicemindede turistbuschauffører klar til at køre jer frem til destination i vores kvalitetsbusser.

Vi har gennemført mange ture og kommer gerne med gode råd til destinationer eller stop på vejen, hvis i har behov for inspiration på jeres tur med turistbus.

En behagelig tur – hele vejen

Hos Terndrup Taxa & Turistbusser sætter vi en stor ære i at give vores passagerer den bedst mulige oplevelse. Vores busser er derfor udstyret med en række specifikationer, som vil bidrage positivt til turen. Det er alt fra klimaanlæg og toilet til køleskab og justerbare sæder.

Kontakt os for yderligere information om en turistbus

Har I behov for en turistbus i Midtjylland eller Nordjylland? Eller har I spørgsmål til vores turistbus? Så er I altid velkomne til at kontakte osinfo@terndruptaxa.dk eller på tlf.: 98 33 58 00. Vi svarer gerne på alle jeres spørgsmål, så I hurtigt kan få planlagt jeres tur. Vi rådgiver selvfølgelig gerne om, hvilken bus i vores busflåde som vil egne sig bedst til turen.